Ce ne propunem

noi

Cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să realizăm aici o bază de date cât mai cuprinzătoare cu imagini ortodoxe în special romaneşti, dar nu numai.

De ce?

Dorim prin asta în primul rând să facem cunoscute cât mai multe lacaşe ortodoxe de la noi din ţară, dar şi viaţa lor de zi cu zi, cu imagini reprezentând atât partea materială a lucrurilor: mănăstire, biserica, pictura interioară, icoanele făcătoare de minuni şi celelalte, fotografii cu sfinte moaşte.

Al doilea motiv pentru care ne-a venit acest gând a fost şi dorinţa de a promova ortodoxia românească aşa cum este ea şi cum trebuie să fie respectată.

Cine suntem?

Un grup de tineri fotografi amatori şi iubitori ai Ortodoxiei. Ne-am cunoscut în principal datorită acestor două preocupări. Galeriile noastre principale cu fotografii sunt pe site-ul http://www.orthphoto.net.

Copyright

Fotografiile publicate pe acest blog, cu exceptia celor preluate de pe alte siteuri, nu pot fi publicate fara acordul si/sau instiintarea realizatorilor.  Fotografiile pot fi preluate numai pentru a fi utilizate in scopuri pozitive.  Fotografiile pot fi preluate cu o instiintare ulterioara a realizatorilor si cu specificarea sursei fotografiei.

Cum ne poţi ajuta

~pagina in constructie~

Publicitate

8 gânduri despre „Ce ne propunem

  1. Ceea ce iubiti voi ,iubesc si eu,ortodoxia in imagini.Sunt un pasionat al fotografiilor,al icoanelor si manastirilorsi sincer mi-ar face o deosebita placere sa fac parte dintr-un grup ca al vostru.Va doresc ca Bunul Dumnezeu sa va intareasca si sa rasplateasca din plin lucrarea pe care o faceti.Cu deosebit respect,Iosif.

  2. EXCELENTA IDEE. SUNT MARIN IORDAN . FRECVENTEZ MANASTIREA PASAREA – NR.11 – DE ~ 50 DE ANI . OBLIGATORIU TREBUIE SA NE CONSULTAM. NE INTALNIM PE TEREN LA FATA LOCULUI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.