Mânăstirea Sihăstria Putnei (II)

Manastirea Sihastria Putnei (2)Fotografiile au fost realizate in luna iulie 2009. Am gasit aici Biserica noua aproape gata.

Manastirea Sihastria Putnei (1)Manastirea Sihastria Putnei (3)

vitraliu de la Biserica noua

vitraliu de la Biserica noua

Manastirea Sihastria Putnei (4)Manastirea Sihastria PutneiManastirea Sihastria Putnei (7)Manastirea Sihastria Putnei (5)

Nota:  Pentru a vizualiza fotografiile in marime mai mare va recomandam sa folositi browserul Mozilla Firefox, sa dati click dreapta pe fotografii si apoi “View Image”.

Publicitate

9 gânduri despre „Mânăstirea Sihăstria Putnei (II)

  1. Eram mica ,cind ma trimitea mama cu vitele la pascut aproape de zidurile darimate si vechi a scitului Manastirii Putna.Mi-am luat de acasa o luminare ptr ca sa o pot aprinde acolo intr-un coltisor impreuna cu o rugaciune scurta pe care o pronuntam mereu la acea virsta.Simteam ca acolo in acel loc sfint, si asa drag mie ,va fii construit una din manastirile cele mai frumoase .Ajunsesem la o virsta cind am fost nevoita sa parasesc locurile natale.Cursul vietii mele a reusit sa-mi schimbe mult ritmul de a trai,de a gindi si mai ales ma indepartat mult de realitate ,mai bine spus de adevar care este Dumnezeu.Dar tot mila si indurarea lui fata de pacatosi ,mi-a ajutat sa ma intorc la pocainta.Mi-am adus aminte ca IISUS HRISTOS spunea ,,VENITI TOTI CEI OSTENITI SI IMPOVERATI SI EU VA VOI ODIHNI PE VOI,, aceste cuvinte mi-au dat de gindit.Acum am un duhovnic iscusit la aceasta manastire,cu mare har duhovnicesc,care m-a ajutat mult sa -mi indrept viata,si sa-mi fac un drum mai bun,mai curat spre Dumnezeu.Acum eu,nu am o casa parinteasca ca cineva sa ma astepte cind ajung in tara,dar am o casa mai mare sufleteasca,care stiu ca ma asteapta cu bratele mari deschise,care se cheama Schitul Sihastria Manastirii Putna.Mergeti si voi,si veti cunoaste ajutorul lui Dumnezeu,Maicii Domnului si a sfintilor Paisie,Sihla si Natan.

  2. Un loc unde simti cum coboara linistea asupra ta!
    Totul in jur degaja pace,iar langa icoana Maicii Domnului simti ceva ce nu poate fi descris in cuvinte!Face minuni cu siguranta!

  3. acolo este un colt de rai .singurul lucru pe care il regret este ca nu pot ajunge mai des.cind esti suparat prins de tristete du-te la aceasta manastire,acolo este totul

  4. acolo sus la sihastrie va intilniti cu icoana Maicii Domnului, a Sf Nectarie, a Sf Nicolae rugindu-va la ele ne umplem sufletul cu multa bucurie si mai ales nadejde

  5. doresc sa cupar carte de rugaciuni cu Maica Domnului pe coperta, pe fond bleumaren ( cred) vesmintele albastre,printre toate rugaciunile sa fie si rugaciunea de multumire catre Dumnezeu, Acatistul Duhului Sfant…….. in valoare de aproximativ 10 lei, editata in anul 2007, S-ar putea sa puneti o fotografie a copertei sa o pot vedea? mai multe credincioase vor aceasta carte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.