Mănăstirea Sfânta Treime Prislop – Borşa Maramureş

Prislop MM_7In locul unde rasare soarele peste Maramures, in localitatea Borsa, un loc plin de traditie si istorie se inalta Manastirea Sfanta Treime Prislop cu hramul Schimbarea la Fata.Prislop MM_6

Tot aici se gaseste Cimitirul Eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial care a fost amenajat de obstea manastirii si sfintit la data de 21 iulie 2009.

Prislop MM_5Sfintirea locului si constructia manastirii au inceput in anul 1999.Prislop MM_4

In prezent este manastire de calugari, staret, Arhidiaconul Andrei Reziuc. Obstea are 12 vietuitori.

Prislop MM_3Cai de acces:

 1. Vatra Dornei – Iacobeni – Ciocanesti – Carlibaba – Pasul Prislop
 2. Moisei – Borsa – Pasul PrislopPrislop MM_2

Prislop MM_1

Vizualizarea Manastirii Prislop din Maramures  (harta satelit)

Publicitate

23 de gânduri despre „Mănăstirea Sfânta Treime Prislop – Borşa Maramureş

 1. Eu am fost la manastirea pasul prislop Borsa si am ramas surprins de ce am vazut,niste calugari autentici,saraci,cu credinta,am ramas Surprins!O sa mai merg!sunt din Braila!

 2. Stiti cumva unde as putea sa meg sa locuiesc langa o manastire impreuna cu sotia mea?As dori mult sa gasim un duhovnic bun si iubitor, care sa ne ajute. Va multumesc

 3. Laudam pe IISUS!!!
  AS VREA SA MA AJUTE CINEVA, AM NEVOIE URGENTA DE NR DE TF AL PARINTELUI ANDREI DE LA SF MANASTIRE SF TREIME-BORSA PRISLOP.MULTUMESC CELUI CARE MA VA AJUTA.
  DOAMNE AJUTA!!!!!!!

 4. MULTUMESC ANCA!
  DUMNEZEU SA ITI DEA NUMAI SANATATE CA E MAI DE PRET FATA DE ORCE AVERE MATERIALA
  INCA ODATA-MULTUMESC.
  DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!

 5. sper c-ati gasit pe parintele Andrei.Cred ca Dumnezeu a facut ca eu sa intru pe site,in aceeasi zi in care cereati nr de telefon.Multumesc mult de urari si multumim lui D-zeu ca suntem sanatosi. Am fost vara asta la Prislop de mai multe ori si am avut parte de multa bucurie!Sanatate multa tuturor!

 6. multumesc din suflet pentru ajutorul dat de parintele staret si calugarii din obstea sa in seara zilei de 10 aprilie,cand obositi si infometati am batut la usa manastirii.Am fost primiti cu caldura,ospitati,si mai apoi am fost ajutati sa coboram muntele inzapezit,jos,in Carlibaba.Cu ocazia sarbatorilor pascale va spunem din ssuflet HRISTOS A INVIAT.

 7. intru aproape zilnic si ma uit la pozele facute manastiri nu am ce sa comentez.mi-as dori mult sa ajung si eu ,dar sper cu ajutorul domnului sa ajung la vara.sunt din ct.doamne ajuta!!!!!!!!

 8. imi doresc atat de mult sa ma ajute Dumnezeu Bunul sa ajung la Manastirea Prislop,la intersectia Maramuresului cu Bucovina si cu Aredealul!pasul Pridlop,un real rai al pamantului romanesc.nu trec multe zile fara a mai citi ceva despre Manastirea Sfanta Treime,despre Borsa,despre Maramuresul istoric.Doamne,ajuta!

 9. Doamne ajuta! Ma bucur pentru cei care ati ajuns in minunatul loc Binecuvantat de Dumnezeu .Nicaieri nu e mai frumos decat in asemenea locuri ,putem avea toate bogatiile lumii ,fara credinta suntem pierduti.Laudat fie Iisus!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.