Moaştele Sfântului Nectarie Taumaturgul de la Mânăstirea Radu Vodă

Troparul Sfântului Nectarie

Pre cel născut în Silivria și ocrotitorul Eghinei, pre cela ce s-a arătat în vremurile din urmă prieten adevărat al virtuţii, pre Sfântul Ierarh Nectarie să-l cinstim cei credincioşi ca pre un dumnezeiesc slujitor al lui Hristos, că izvorăşte bogate vindecări celor ce strigă cu evlavie:

Slavă lui Hristos, Celui care te-a slăvit! Slavă Celui ce minunat te-a arătat! Slavă Celui care lucrează printru tine tuturor tămăduiri!

Vizualizaţi Mănăstirea Radu Vodă (harta satelit)

Publicitate

12 gânduri despre „Moaştele Sfântului Nectarie Taumaturgul de la Mânăstirea Radu Vodă

 1. Am vizionat aceste imagini si am ramas profund impresionata.Astept cu nerabdare sa ajung la Manastirea Radu Voda pentru a-l intalni pe protectorul meu Sfantul Nectarie.Doamne ajuta!

 2. Pingback: Cuvintele duhovnicești, vol. II (Jurnal 2002-2004) [15] | Teologie pentru azi

 3. ma numesc CRISTINA, si doresc sa aduc mare multumire SF. NECTARIE, care mi-a ascultat ruga si m-a ajutat .Ma rog in continuare SF. NECTARIE, mare facator de minuni, in care rugandu-ma dansului, uitandu-ma la icoana si sf. moaste m-a umplut un val de nedescris in tot corpul si ma rog dansului in continuare sa aiba grija si de mine pacatoasa si nevrednica in tot ceasul vietii mele.M-a ridicat din boala si m-a facut mai puternica.ITI MULTUMESC SF. NECTARIE. AMIN!

 4. Multumesc din tot sufletul SF.Nectarie pentru ca mi-a ascultat rugaciunile si l-a ajutat pe sotul meu sa mearga dinnou dupa ce a fost in coma. Este un adevarat miracol!
  Slava tie SF. Nectarie! Slava Tie, mare facator de minuni! Si totul a inceput dupa ce I-am pus pe cap, miini si pe picioare ulei sfint de la candela SF.Nectarie. Aleluia SF. Nectarie!
  ITI MULTUMESC SF.NECTARIE. AMIN!
  Gina

  • SLAVA I se cuvine numai lui DUMNEZEU, asa ca multumiti-I DOMNULUI ca vi l-a dat pe sf NECTARIE ca aparator si vindecator, SLAVA LUI DUMNEZEU!

 5. Multumesc Sfinte Nectarie pentru minunea pe care ne-ai oferit-o, un baietel sanatos, dupa 6 ani de asteptare. Ajuta-I Sfinte sa ajunga cu bine acasa, sanatosi.
  Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facator de minuni.

  • Multumesc Sfinte Nectarie pentru tot ajutorul primit si ca in continuare esti alaturi de mine si de familia mea, ca esti ocrotitorul nostru chiar daca eu sunt o mare pacatoasa. Te rog sa ramai alaturi de mine si sa fii mijlocitor pentru mine la Bunul Dumnezeu Cel in Treime inchinat si la PreaSfanta Fecoara Maria ,sa te rogi pentru iertarea pacatelor mele si o noua sansa in aceasta viata pe mamant. Te ador bunul meu Parinte Nectarie si sper cu nadejde si credinta ca ma vei ajuta sa fiu sanatoasa la minte ,trup si spirit si ca ma vei sprijini cum stii Tu mai bine. si nu ma vei mai lasa sa gresec. Ajuta-ma sa implinesc Voia Domnului meu . Binecuvantat fie parintele meu Duhovnic Serafim, parintii mei , fata mea Andreea Irina, prietenii ,dar si vrajmasii mei. Roaga-te si pentru odihna cea vesnica a bunicilor mei Nicolae si Elena si a tuturor celor adormiti :cunoscuti si necunoscuti si ca Bunul Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Dumnezeu sa ma ierte !Amin.
   Roaga-te ,Sfinte Nectarie alaturi de mine la Domnul : Doamne iarta-i pe dusmanii mei asa cum m-ai iertat si pe mine de cate ori am venit la mare MILA TA si intoarce-i Doamne la bunatate si la rugaciune . Amin. Multumesc,Doamne! Multumesc Fecioara Maria, Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte Ioane Rus,Sfinte Nicolae, Sfinte Andrei , Sfanta Paraschiva, Sfinte Iosiv, Sfinte Antoane,Sfinte Ciprian, Sfanta Iustina,Sfanta Irina , Sfinti arhangheli :Mihail, Gavril, Rafael, Sfinte Ioane Botezatorule, Sfinte Valentin, Sfinte Iuda Tadeu, Sfinte Haralambie, Sfinte Gheorghe, Sfinte Grigore Decapolitul, Ingerasului meu pazitor si tuturor ingerilor si sfintilor care se roaga pentru mine. Ramaneti alaturi de mine! Amin.

 6. sfinte nectarie iti multumesc pentru tot.. am ajuns in sfarsit la sfintele-ti moaste..un colt de rai.. mijloceste-mi rugaciunile spre bunul dumnezeu in continuare si ocroteste-mi te rog familia, bunul nostru sfant.

  • Multumesc Sfinte Nectarie pentru tot si te rog sa ramai alaturi de mine si familia mea si in viitor. Miloceste pentru mine in conlucrare cu sfantul Mina, Ciprian , ingerasul meu la Bunul Dumnezeu si la Sfanta Fecioara.Amin . Nu ma lasa ,Sfinte drag! Va multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.